
Restaurant
La Petite Tonnelle
Beynac & Cazenac
Périgord Noir


Menu Selections
Entrée + Plat + Dessert à 39 € Entrée + Plat à 34 € Plat + Dessert à 28 €
Starter
Asparagus from our region in 3 ways, smoked duck brest, hazelnut crumble and Comté shavings
€19.00
Salmon smoked by us, little sour cream and pickles
€19.00
Duo de betteraves en carpaccio, Granny Smith, mousse chèvre et menthe fraîche
€15.00
Main course
Dug leg confit by us, sautéed porcini mushrooms and Sarladaise-style new potatoes
€21.00
Fish parillada, asparagus risotto ans shellfish bisque
Choice of: mild or spicy green curry
€23.00
Guinea fowl ballotine with Comté, Dauphine sweet potatoes and Porto juice
€24.00
Dessert
Possibilité de prendre Fromage + Dessert avec un supplément de 7 €
Trio of cheeses
€10.00
Elderflower crème brûlée
€9.00
Walnut cake and saled butter caramel
€9.00
Chocolate fondant with a runny caramel center
€11.00